1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOKAKTA YÜRÜYEN ADAMI KORKUTUP...
SOKAKTA YÜRÜYEN ADAMI KORKUTUP...

SOKAKTA YÜRÜYEN ADAMI KORKUTUP...

Bisikletle önünü kesip tehdit etti...

A+A-

Nijeryalı bir genç, elinde tuttuğu bir cisimle Gazimağusa’daki bir ara sokakta Ö.Ö.'nün önünü bisikletiyle kesip tehdit etti

Sedef BOŞNAK

Gazimağusa'daki bir ara sokakta yaya olarak yürüyen Ö.Ö.’nün önünü bisikletiyle kesip, elinde tuttuğu tespit edilemeyen cisimle, adı edileni korkutup, cep telefonunu alarak soygun suçu işleyen Nijeryalı genç tutuklandı.

Polis, 2016 Kasım ayında gerçekleşen suçla ilgili yaptığı araştırma ve soruşturma sonucu, önceki gün tutukladığı Osarieme George Osaruwese'yi yargıç huzuruna çıkartarak, aleyhine tahkikat amaçlı 3 gün tutukluluk emri temin etti.

Tahkikat bitmedi

Dünkü tutukluluk duruşmasında, meselenin soruşturmasını yürüten Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görev yapan meselenin tahkikat sorumlusu Göktan Yıldırım, meseleyle ilgili olguları mahkemeye aktardı.

Tanık polis Gökhan Yıldırım, zanlının, soygun suçundan methaldar olduğunu söyledi ve 7 Kasım 2016'da, saat 22.00'de, Sosyal Konutlar Bölgesi'ndeki isimsiz bir ara sokakta, yaya olarak yürüyen Ö.Ö.’nün önünü bisikletiyle hızla kesip, henüz tespit edilemeyen bir cisimle, adı edileni korkutarak bin 400 TL değerindeki telefonunu almak suretiyle soygun suçunu işlediğini söyledi.

Tanık polis, zanlıyı tutukladığını belirttikten sonra, suçunu kabul eden zanlı aleyhine henüz yeni başladığı tahkikatını salimen yürütebilmek için mahkemeden süre talep etti.

3 gün tutuklu kalacak

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soygun suçundan methaldar olan zanlının, tahkikata etki etme olasılığı üzerinde durdu ve tahkikatın selameti açısından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.