1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. STRANGE UNION İSTANBUL'DA KONSER VERİYOR!
STRANGE UNION İSTANBUL'DA KONSER VERİYOR!

STRANGE UNION İSTANBUL'DA KONSER VERİYOR!

Strange Union, İstanbul’un seçkin müzik mekanı Hayal Kahvesi’nde sahne alacak.

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’nin en büyük hayran kitlesine sahip müzik gruplarından Duman’ı ülkemize getirerek dev bir konser gerçekleştiren Nine Art, bu kez yine büyük bir proje ile müzikseverlere bir müjde vermeye hazırlanıyor.

İlk organizasyonu ile binlerce Duman hayranını Girne Amfitiyatro’ya toplamayı başararak yazın ilk açık hava organizasyonunu gerçekleştiren Nine Art, bu kez ülkemizde iyi bir üne sahip olan genç ve hareketli müzik grubumuz Strange Union’u İstanbul’un seçkin müzik mekanı Hayal Kahvesi’nin sahnesine çıkarıyor.

Çıkardığı albümüyle ülkemiz adına bir ilki başaran Strange Union, 7 Haziran Cuma gecesi Hayal Kahvesi sahnesinde yalnız olmayacak. Türkiye’de “Benzemez Kimse Sana” isimli dizideki oyunculuğu ile ün yapmış, bunun yanında sesiyle de sahnelerin sevilen ismi olan Kıbrıslı sanatçı Fatih Ertür ve İstanbul’un tanınan seslerinden Güliz Ayla da sahnede Strange Union ile aynı sahneyi paylaşacak. Strange Union’a yolculuğu boyunca Kıbrıslı fotoğraf sanatçısı Burçin Aybars da eşlik ederek grubun bu güzel macerasını fotoğraflayacak.

İstanbul’daki bu muhteşem konser için Nine Art, Kıbrıslı müzikseverlere de bir sürpriz hazırladı.  Ülkemizden bu konsere katılmak isteyenler özel bir program dahilinde 0533 879 8706 numaralı telefonu arayarak Nine Art’ın halkla ilişkiler sorumlusu Sevinç Tozduman’a kaydını yaptırıp konsere gelebilirler.

 

Kaynak: Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.