1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇLAMALARDAN KURTULDU
SUÇLAMALARDAN KURTULDU

SUÇLAMALARDAN KURTULDU

Limasol Türk Kooperatif Bankasında meydana gelen silahlı soygun ile ilgili tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilen Hasan Demiri serbest kaldı

A+A-

Suna ERDEN

Limasol Türk Kooperatif Bankasında meydana gelen silahlı soygun ile ilgili tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilen Hasan Demiri serbest kaldı

Lefkoşa Sanayi bölgesinde 12 Şubat tarihinde Limasol Türk Kooperatif Bankasında meydana gelen silahlı soygun ile ilgili tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilen Hasan Demiri, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen ilk duruşmada serbest kaldı. Demiri aleyhine getirilen silahlı soygun davası savcılık tarafından gerçi çekildi.

YETERLİ KANIT YOK

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti huzurunda gerçekleşen dünkü duruşmada, Limasal Bankası soygunu ile ilgili tutuklanan ve 24 Şubat tarihinden beridir yargılanmak amacıyla cezaevinde bulunan sanık hakkında yeterli delilin bulunmadığı belirtildi. Sanık hakkındaki davada takipsizlik dosyalandığını açıklayan savcılık, dava ile ilgili olgularda sanığı suça bağlayacak yeteri kadar kanıtın bulunamadığını belirtti. Mahkeme heyeti, hakkında takipsizlik kararı verilen ve 4 aydır tutuklu bulunan sanığın serbest bırakılmasına karar verdi.

TUTUKLU YARGILANMAK ÜZERE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Lefkoşa Sanayi bölgesinde 12 Şubat tarihinde Limasol Türk Kooperatif Bankasında silahlı soygun meydana gelmiş, silahlı soygun ile ilgili Hasan Demiri, Y.Y (E-21) ve S.H (E-24) isimli iki zanlılar tutuklanmıştı. Soygunda zanlıların kebap siparişi verdikleri işyerinin motosikletini çaldıkları daha sonra çalıntı motosiklet ile bankaya giderek soygun yaptıkları ortaya çıkmıştı. Soruşturma amaçlı tutuklanan zanlılar Y.Y ile S.H tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest bırakılırken, zanlı Demiri tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilmişti. Savcılığın sanık hakkında takipsizlik dosyalamasının ardından Demiri 4 ay sonra serbest kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.