1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR
SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Suçüstü yakalandılar

A+A-

 

Nadire BAHADİ

Tatlısu’da altın ve eski eser bulmayı ümit ederek 4 yerde izinsiz kazı yapan Erdal Karataş ve Yusuf Özmut önceki gün polis ekiplerine yakalandı. Suçüstü tespit edilen zanlılar izinsiz kazı yapma suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Suçlarını kabul ettiler
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru İsmail Çağrı, zanlı Erdal Karataş ile Yusuf Özmut’un 15 Nisan tarihinde Tatlısu’da deniz kenarındaki 3 yol mevkiinde eski eser bulmak için izinsiz kazı yaparken suçüstü tespit edildiklerini açıkladı. Zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini ifade eden Çağrı, Karataş ve Özmut’un ifadelerinde eski eser ve altın bulmak için kazı yaptıklarını ve 3 farklı yerde daha kazı yatıklarını itiraf ettiklerini açıkladı. Olay ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığına dikkat çeken Çağrı, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutuklu bekleyecekler
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Erdal Karataş ile Yusuf Özmut hakkındaki ifadeyi değerlendirerek başlatılan soruşturmanın tamamlanması için polisin süreye ihtiyacı olduğu konusunda bulgu yaptı. Toroslu soruşturmanın selameti açısından zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmalarına karar verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.