1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRAT VE ALKOL ÖLÜMLE BURUN BURUNA GETİRDİ
SÜRAT VE ALKOL ÖLÜMLE BURUN BURUNA GETİRDİ

SÜRAT VE ALKOL ÖLÜMLE BURUN BURUNA GETİRDİ

Kiralık otomobil, sabah saat 04.30’da GAÜ çemberinde ortalığı birbirine kattı.

A+A-

Alkol, sürat ve dikkatsizlik sonucu genç sürücünün kontrolünü kaybettiği kiralık otomobil, sabah saat 04.30’da GAÜ çemberinde ortalığı birbirine kattı. Yabancı uyruklu dört üniversite öğrencisi, hurdaya dönen araçta sıkıştı

Mehmet KARA

Girne-Alsancak Çevre Yolu’nda bulunan Girne Amerikan Üniversitesi çemberinde, dün sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı yaşandı. Alkol, sürat ve dikkatsizlik sonucu yaşanan kazada aynı araçta bulunan yabancı uyruklu dört üniversite öğrencisi ölümden döndü. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, hurdaya dönen araçta sıkışan yaralılara müdahale etmek için adeta zamanla yarıştı.

Kazada yaralanan sürücü David Akonkwa Ntamirira (20) ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Pequinze Kabongo Kabemba (22), Levis İlineva (23) ve Kelly Lisongo Katumbay (24), hastanede tedavi altına alındı.

151 promil alkollü

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, sabah saat 04.30’da meydana geldi.

151 promil alkol tesiri altında direksiyon başına geçen 20 yaşındaki Nijerya uyruklu sürücü David Akonkwa Ntamirira, aşırı sürat nedeniyle ND 692 Z plakalı kiralık otomobilinin kontrolünü kaybedince çembere daldı. Bordür taşlarına çarptıktan sonra savrulan otomobil, metrelerce sürüklendikten sonra toprak sete çarpıp bankete düştü.

Kiralık otomobil hurdaya döndü

Hızını alamayan otomobil, banket içerisinde bulunan Elektrik Kurumu’na ait pano ile panoyu çevreleyen duvara çarpıp takla atarak tavanı üzerinde durdu.

Sabahın erken saatlerinde meydana gelen korkunç kazaya tanık olanlar, vakit kaybetmeden durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralılar araçta sıkıştı

Kaza sonrası hurdaya dönen kiralık otomobilde sıkışan sürücü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Pequinze Kabongo Kabemba (22), Levis İlineva (23) ve Kelly Lisongo Katumbay (24), bulundukları yerden Girne İtfaiye Şubesi ekipleri tarafından kısa sürede çıkarıldı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Girne Akçiçek Hastanesi’ne ait ambulanslar ile Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı trafik şube ekipleri, kaza mahallinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazalı araç, polisin incelemelerinin ardından çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.