1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUSKUNLUĞUNU KORUYOR
SUSKUNLUĞUNU KORUYOR

SUSKUNLUĞUNU KORUYOR

Suskunluğunu koruyor

A+A-

Rızık Market’ten ocak ayında çalınan hazır telefon kartlarından birini kullandığı gerekçesiyle tutuklanan 27 yaşındaki Mehmet Dikmen 3 gün daha tutuklu kalacak

Emine UYSAL

Lefkoşa’da “Rızık Market” isimli iş yerinin cam kapısını kırıp, kasti hasara uğrattıktan sonra içeriye girip, bin 87 TL değerindeki muhtelif markalarda sigara ile 6 adet hazır telefon kartı ve 200 TL nakit para çaldığı gerekçesiyle tutuklanan 27 yaşındaki Mehmet Dikmen’in tutukluluğu uzatıldı.

“Bina Açma”, “Hırsızlık” ve “Kasti Hasar” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Mehmet Dikmen, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Behrat Mavioğlu, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru Umut Kulle’yi dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Kulle, 14 Ocak 2017 tarihinde, 01.00-07.30 saatleri arasında, Küçük Kaymaklı’da İsmail Beyoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren “Rızık Market” isimli iş yerinin cam kapısının kırılarak kasti hasara uğratıldıktan sonra içeriye girildiğini ve içerisinden 1087 TL değerindeki muhtelif markalarda sigara ile 6 adet hazır telefon kartı ve 200 TL nakit para çalındığını anımsattı.

Polis Memuru Umut Kulle, marketten çalınan telefon kartının ikisini Mehmet Dikmen’in birini ise bir kadın şahsın kullandığının belirlendiğini ve suç ortakları olduğuna inanılan bir kişinin daha arandığını belirtti.

Zanlının sözlü veya yazılı herhangi bir izahatta bulunmadığını belirten Kulle, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının tahkikat amaçlı üç gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.