1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TAKSİMDE GAZ KOKUSU
TAKSİMDE GAZ KOKUSU

TAKSİMDE GAZ KOKUSU

Taksim Gezi Parkı'nda başlayan olayların yedinci gününde eylemlerin çıkış noktasında bu gece yeniden polisin gaz kullandığı iddia edildi.

A+A-

İstanbul Taksim'de polisin Divan Otel yönünden biriken kalabalığa biber gazıyla müdahaleye başladığı öne sürüldü. Gazın Taksim Meydanı'nda toplanan kalabalığı etkilediği ve alandan tepkilerin yükseldiği belirtiliyor. Gümüşsuyu'ndan Taksim'e doğru da polis TOMA'larının hareket ettiği bilirtiliyor. 

Öte yandan Dolmabahçe'de de polisin gazlı müdahalede bulunduğu belirtildi. Müdahalenin etkisiyle oluşan gaz bulutunun Taksim Meydanı'nda toplanan insanları etkilemiş olabileceği öne sürülüyor.

BEŞİKTAŞ'TA MÜDAHALE

Beşiktaş'ta ise saat 19:00 sıralarında İnönü Stadı’nın yanında toplanan grup, Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde bekleyen çevik kuvvet ekipleriyle kar karşıya geldi. Sayıları hızla artan grup caddeyi trafiğe kapatırken, polis biber gazı ve tazyikli su ile gruba müdahalede bulundu. Polisle eylemciler arasında uzun süre kovalamaca yaşandı. Polislerin cadde üzerindeki restoranlara girerek eylemcileri araması dikkat çekti. Bölgede gerginlik devam ediyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.