1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TAM BİR ÖLÜM TUZAĞI
TAM BİR ÖLÜM TUZAĞI

TAM BİR ÖLÜM TUZAĞI

TAM BİR ÖLÜM TUZAĞI

A+A-

Su projesi kapsamında ülke genelinde yol kenarlarında kazılan ve kapatılmayan çukurlar, tehlike saçmaya devam ediyor; Akçay, Zümrütköy ve Serhatköy güzergâhında yol kanarlarındaki dev çukurlar korkutuyor.

Güren TİLKİ

Türkiye’den getirilecek su projesi kapsamında ülke genelinde yol kenarlarında kazılan ve kapatılmayan yollar tehlike saçmaya devam ediyor. “Tam bir ölüm tuzağı” olan her taraftaki dev çukurlar, korku saçıyor ve ülkemizde insan yaşamına değer verilmediğini gösteriyor.

Lefkoşa- Güzelyurt anayolunun Akçay, Zümrütköy ve Serhatköy güzergâhında yol kanarlarında yaklaşık beş ay önce kazılan bir iki metrelik derin çukurlar halen kapatılmadı.

Özellikle akşamleyin derin çukurlar için uyarıcı levha veya ışıklar yerleştirilmemesi, araç sürüleri açısından büyük tehlike arz ediyor.

Vatandaşlar, ülkemizde ölümlü kazalar olduktan sonra tedbir alınmaya çalışıldığına dikkat çekerek, kapatılmayan çukurların normal olduğunu ifade ederek, yetkililere tepki gösterdi.

Aynı güzergah üzerinde yol kenarına bırakılan ve virajın üzerinde yer alan su boruların ise halen yerleştirilmemesi de yine sürücüler için tehlike oluşturuyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.