1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEHLİKELİ KAVŞAK CAN ALIYORDU
TEHLİKELİ KAVŞAK CAN ALIYORDU

TEHLİKELİ KAVŞAK CAN ALIYORDU

Tehlikeli kavşak can alıyordu

A+A-

Anayoldaki araçlara öncelik hakkı vermeden dönüşe geçen otomobil, başka bir aracın önünü tıkayınca kaza kaçınılmaz oldu… Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı

Mehmet KARA

Lefkoşa-Güzelyurt anayolundan Gönyeli Atatürk Caddesi’ne doğru dikkatsiz bir şekilde dönüşe geçen otomobil ile anayolda süratli bir şekilde seyreden başka bir araç çarpıştı. Dün saat 14.55’te meydana gelen kazada 52 yaşındaki Naim Tambay isimli sürücü hafif yaralandı. Büyük çapta hasarın meydana geldiği kazada, araçlardan biri adeta hurdaya döndü.

Dikkatsizce dönüşe geçti

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, Naim Tambay’ın yönetimindeki CP 951 otomobil ile anayoldaki araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce, Atatürk Caddesi’ne doğru dönüşe geçmesiyle meydana geldi. Tambay aracıyla o esnada süratli bir şekilde Gönyeli Çemberi’ne doğru seyreden Ürdün uyruklu Mohammed Munier Mohd Bdour yönetimindeki FC 599 plakalı aracın önünü tıkarken, Bdour, aracının diğer araçla şiddetli şekilde çarpışmasına engel olamadı.

Ekipler seferber oldu

Kaza ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay mahalline sevk edildi.

Lefkoşa Trafik Şube ekipleri,  kaza mahalline giderek incelemelerde bulundu.

Gönyeli Belediyesi ekipleri de, kaza sonrası yola dökülen yağın olası kazalara neden olmaması için kum dökerek önlem aldı.

Trafik kilitlenmesine neden olan kazada araçlar, incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı ve trafik normal seyrine döndü.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.