1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR…
TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR…

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR…

Korkuteli köyünde Mehmet Ayyıldız’ın evinden altın ve nakit para sirkat eden zanlı Fettah Acun ve Yılmaz Erden dün yeniden mahkemeye çıkarıldılar…

A+A-

Korkuteli köyünde Mehmet Ayyıldız’a ait eve girerek para ve altın çalan zanlı Fettah Acun ile Yılmaz Erden almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. “Geceleyin ev açma” ve “Sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldılar.

Soruşturma tamamlandı…
Olayın tahkikat memuru Yenal Hüdakan, zanlı Fettah Acun ile Yılmaz Erden’in 14 Eylül tarihinde Korkuteli köyünde Mehmet Ayyıldız’a ait eve girerek yatak odasından 2 bin 300 Euro ile 500 TL nakit para ve 2 adet altın bilezik çaldıklarını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Hüdakan, zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest kaldılar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Fettah Acun ile Yılmaz Erden’in pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 3’er bin TL nakdi teminat ödemelerine ve 2’şer KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi ima etmesine emir verdi.

YD

ERKEKLER ÇALDI KADINLAR SATTI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.