1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. UBP KADIN KOLLARI ANNENELR GÜNÜ NEDENİYLE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
UBP KADIN KOLLARI ANNENELR GÜNÜ NEDENİYLE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

UBP KADIN KOLLARI ANNENELR GÜNÜ NEDENİYLE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

UBP KADIN KOLLARI ANNENELR GÜNÜ NEDENİYLE KADIN MİLLETVEKİLLERİNE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Kadın Kolları Cumhuriyet Meclisi’ni ziyaret ederek Başkan Hasan Bozer’le görüştü ve 12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle kadın milletvekillerine çiçek takdim etti.

Kadın heyetine UBP Genel Sekreter Yardımcısı Teoman Kuran da eşlik etti.

KURAN

UBP Genel Sekreter Yardımcısı Teoman Kuran Meclis Başkanı Hasan Bozer’e etkinliğe katkı koyup desteklediği için teşekkür etti.

GÜRSES

UBP Kadın Kolları Başkanı Süreyya Gürses de annelerin farklı olduğunu ve dünyanın varoluşunu simgelediğini söyleyerek, etkinlikle UBP’nin annelere verdiği değerin gösterildiğini belirtti.

BOZER

Meclis Başkanı Hasan Bozer, anneliğin önemli ve içi dolu bir eylem olduğunu dile getirerek, annelerin, sevgi ile ailesi ve toplumu için fedakârlık gösterdiğini kaydetti.

Annelerin, ailenin direği olduğu gibi toplumun da direği olduğunu belirten Bozer, bir işin düzgün yapılabilmesi için kadın eli değmesi gerektiğinin dünyada kabul edilir bir gerçek olduğunu ifade etti.

Bozer UBP kadın örgütünün Meclis’e yaptığı ziyaretten mutlu olduğunu söyleyerek, Anneler Günü’nün her geçen yıl daha mutlu ve renkli şekilde kutlanmasını diledi ve halkın daha müreffeh bir yaşam sürmesi adına çalışmanın Meclisin görevi olduğunu söyledi.

UBP Kadın Kolları üyeleri daha sonra Milletvekilleri Sibel Siber, Fatma Ekenoğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi’ye çiçek takdim etti.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.