1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇ KİŞİ YARALANDI
ÜÇ KİŞİ YARALANDI

ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Üç kişi yaralandı

A+A-

Yeşilköy’de dün meydana gelen kazada üç kişi hafif yaralandı. Yeşilköy Atatürk Büstü önünde saat 13.40 sıralarında meydana gelen kazada iki araç çarpıştı.

Ayşe BULUT 

Kaza Yeşilköy sakini Cafer Gilol yönetimindeki KH 435 plakalı aracın, Gazimağusa istikametinden Yenierenköy’e doğru seyrettiği sırada, sağa dönüş yaptığı esnada o sırada karşıdan gelen ve ülkemizde turist olarak bulunan Rüstem Özmusalar’ın kullandığı LY 761 plakalı aracın çarpışması sonucu meydana geldi.

Çarpışmanın etkisiyle Rüstem Özmusalar’ın kullandığı LY 761 plakalı araç, Atatürk Büstü’nün de bulunduğu bahçenin duvarına vurarak durdu. Kazada hafif yaralanan LY 761 plakalı araç sürücüsü Rüstem Özmusalar ve yanında yolcu olarak bulunan Loıis Hutchings yaralanarak Yenierenköy Sağlık Merkezi’nden olay yerine gelen ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve müşahide altına alındı. KH 435 plakalı araç sürücüsü Cafer Gilol ise Yenierenköy Sağlık Merkezi’nde yapılan ilkyardım tedavisinin ardından taburcu oldu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.