1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. UKÜ’DE “TEMİZ ÇEVRE, RENKLİ KALEMLER” SERGİSİ” DÜZENLENDİ
UKÜ’DE “TEMİZ ÇEVRE, RENKLİ KALEMLER” SERGİSİ” DÜZENLENDİ

UKÜ’DE “TEMİZ ÇEVRE, RENKLİ KALEMLER” SERGİSİ” DÜZENLENDİ

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’de “Temiz Çevre, Renkli Kalemler” temalı resim sergisi düzenlendi.

A+A-

SERGİDE LEVENT İLKOKULU BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİN RESİMLER SERGELENDİ

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’de “Temiz Çevre, Renkli Kalemler” temalı resim sergisi düzenlendi.

UKÜ’den yapılan açıklamaya göre, Sergi, Üniversite’nin Öğrenci Merkezi’nde,  Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Kulübü tarafından gerçekleştirildi.

Etkinlikte, yapımı UKÜ Endüstri Mühendisliği ile Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümlerinin işbirliğinde gerçekleştirilen “Bitkisel Atık Yağ” temalı kısa filmin senaryosu kapsamında Levent İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin çizdikleri resimler sergilendi.

Üniversitenin Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Kulübü Başkanı Oğuzhan Akdoğan, sergi açılışında yapığı konuşmada,  Levent İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin çizdiği resimlerle çocukların hayallerindeki temiz çevreyi anlattıklarını söyledi.

Akdoğan, “Levent İlkokulu öğrencileri çevreye karşı olumlu tutumlarını ve hayal dünyalarındaki çevreyi çizdiler. Bizler de, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Kulübü olarak çocukların hayallerini tüm üniversiteye taşımak, burada sergileyip göstermek istedik” dedi.

“Temiz Çevre, Renkli Kalemler” sergisi hakkında düşüncelerini dile getiren Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı ve Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Elif Asude Tunca ise çocukların çizdiği resimlerle çevreyi nasıl algıladıklarını ortaya koyduklarını belirtti.

Tunca, söz konusu sergiyle Kuzey Kıbrıs’taki bitkisel atık yağların geri dönüşümü ve biodizel enerjiye dönüştürülmesi konusuna farkındalık yaratmayı amaçladıklarını kaydetti.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.