1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ÜNVERDİ: “ÇOCUKLAR ÜLKENİN GELECEĞİDİR`
ÜNVERDİ: “ÇOCUKLAR ÜLKENİN GELECEĞİDİR`

ÜNVERDİ: “ÇOCUKLAR ÜLKENİN GELECEĞİDİR`

1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ…

A+A-

ÜNVERDİ: “ÇOCUKLAR ÜLKENİN GELECEĞİDİR. HÜKÜMET OLARAK ONLARA HER KONUDA İMKAN SAĞLAMAK GÖREVİMİZDİR.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü, Gençlik Aile Destek ve Eğitim Merkezi (GADEM) 1 Haziran “Dünya Çocuk Günü” dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Telsim Vodafone sponsorluğunda bugün Lefkoşa’daki Hidden Garden’da düzenlenen etkinliğe Atatürk İlkokulu’ndan, Özel Eğitim Merkezi’nden (ÖZEV), Çocuk ve Gençlik Merkezi’nden (ÇOGEM), Lefkoşa Çocuk Yuvası’ndan yaklaşık 60 çocuk katıldı.

Etkinliğe, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, Telsim Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve diğer yetkililer de katıldı.

“ÜLKENİN GELECEĞİ…”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi  etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların, bir ülkenin geleceği olduklarını dile getirerek, hükümet olarak çocuklara her konuda imkan sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

Ünverdi, bugünün çocuklarının gelecekte doktor, öğretmen, hemşire, mühendis olacağını, bazılarının ise devlet kademelerinde yer alacağını anlatarak, her şeyin temelinde eğitim olduğunu söyledi.

Çocukların hem derslerine çalışarak hem de oynayarak büyümesi gerektiğini kaydeden Ünverdi, çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ağırlık verilmesini istedi.

GADEM ve ÇOGEM’in faaliyetlerine ilişkin bilgiler de veren Ünverdi, bu çerçevede yapılan çalışmaları her zaman destekleyeceklerini belirtti.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.