1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “ÜYELERİMİZ YASAL HAKLARINI KULLANACAK”
“ÜYELERİMİZ YASAL HAKLARINI KULLANACAK”

“ÜYELERİMİZ YASAL HAKLARINI KULLANACAK”

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Genel Sekreteri Güven Bengihan, bazı basın organlarına, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları yönetici ve çalışanları hakkında yanlış beyanlar içeren, demeçler verildiğini buna karşı üyelerinin yasal haklarını kullana

A+A-

“ÜYELERİMİZ YASAL HAKLARINI KULLANACAK”

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Genel Sekreteri Güven Bengihan, bazı basın organlarına, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları yönetici ve çalışanları hakkında yanlış beyanlar içeren, demeçler verildiğini buna karşı üyelerinin yasal haklarını kullanacaklarını açıkladı.

Bengihan tarafından yapılan yazılı açıklamada, kişisel hırslar adına kurumun yıpratılmaya ve siyasete malzemeye yapılmaya çalışıldığı iddia edildi. Kuruma uzun süredir yatırım yapılmadığını söyleyen Bengihan, bu nedenle teknik açıdan birçok sorun yaşandığını belirtti.

Bengihan, “Sendika üyemiz Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları çalışanlarına 10/1990 sayılı yasa çerçevesinde kendilerine verilen hakkı kullanmaları nedeniyle bazı kişilerce sosyal paylaşım siteleri ve basın aracılığı ile hakarette bulunulması kesinlikle kabul edilemez” dedi.

KTAMS’ın, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrolarında çalışan üyelerinin, yasal haklarını kullandıkları için üzerlerinde kurulmaya çalışılan baskının her zaman karşısında olacağını söyleyen Bengihan, hakaret içeren açıklamalara karşı üyelerinin yasal hakkını mahkemelerde arayacağını belirtti.

KAYNAK:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.