1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU ÇILDIRTTI!
UYUŞTURUCU ÇILDIRTTI!

UYUŞTURUCU ÇILDIRTTI!

Girne'yi birbirne kattı!

A+A-

Doğanköy’de dün akşam uyuşturucu içen bir Rus, sokaklarda çırılçıplak dolaştı, kendisini engellemeye çalışan arkadaşlarına da, polislere de, olay yerine gelen ambulansın sağlık ekiplerine de zor anlar yaşattı. Polis arabasının camlarını kırdı

Üniversite 2. Sınıf öğrencisi olan ve adının Anatoli Mugin olduğu öğrenilen Rus gencin film sahnelerini aratmayan olayı saat 21:00 sıralarında meydana geldi.

Ellerini ayaklarını bağladılar

Haberal Kıbrıslı'ya konuşan bir görgü tanığı, Doğanköy Muhtarlık binası önünde, Rus olduğu sanılan 5-6 kişinin, yerde elleri ve ayakları iple bağlı olan, andan doğma ve vücudu kanlar içerisinde olan bir başka Rus’la mücadele içinde olduğunu gördüğünü anlattı. Darp olayı olduğunu sanarak arabasını durdurduğunu ve neler olduğunu sorduğunu anlatan görgü tanığı, “Uyuşturucu aldı. Kontrol edemiyoruz” yanıtını aldığını ifade etti. Rusların dikkatinin dağılmasından faydalanan çıplak kişi ise bağlı olduğu ipleri çözerek Doğanköy sokaklarında koşturmaya başladı.

Polis arabasının camlarını kırdı 

Bir başka görgü tanığı ise uyuşturucu etkisi nedeniyle kontrol edilemeyen çırılçıplak Rus gencin olay yerine gelen polis ekiplerine zor anlar yaşattığına tanık oldu. Bunun üzerine takviye ekip çağrıldı. Olay yerine gelen ikinci ekip, genci çıkmaz sokak olan Zeytinli Sokak’ta kıstırarak yakaladı ve kelepçelemeyi başararak polis arabasına koydu. Ancak söz konusu kişi, çıplak ayaklarıyla polis arabasına her iki ayağıyla vurarak, RHA 3181 plakalı polis arabasının arka sağ camını kırdı.

Sedyeye de zorla yatırıldı

Ambulansın gelmesi üzerine söz konusu kişi polis arabasından alınarak ambulansa bindirilmeye çalışıldı. Ambulansa girmemek için direnen söz konusu kişiyi sedyeye yatırmak için de büyük bir mücadele verildi.
Uyuşturucu partisindeydi, camdan atladı

Söz konusu kişinin, diğer arkadaşlarıyla birlikte bir evde uyuşturucu partisi yaptıkları yönünde bilgiler var. Ancak ilerleyen saatlerde söz konusu şahsın kendini iyi hissetmediğini belirterek soyunmaya başladığı, kısa bir süre sonra da camları kırarak pencereden atladığı anlatıldı. Çıplak olması nedeniyle kanlar içinde kalan Rus gence yetişen arkadaşları onu kontrol etmeye çalışsalar da bunda başarılı olamadılar. Önce arkadaşları tarafından başlayan koşuşturma ve kontrol etme çabası, polisin zanlıyı Zeytinli Sokak’ta kıstırmasıyla son buldu.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.