1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YA ÖLÜME YOL AÇSAYDI!
YA ÖLÜME YOL AÇSAYDI!

YA ÖLÜME YOL AÇSAYDI!

Ya ölüme yol açsaydı!

A+A-

Akdoğan Köyü’nde Yusuf Kerlo’ya ait bir evin arkasında yer alan ağaç “tehlike” saçtığı gerekçesiyle belediyeye çoğu kez bildirilmesine karşın belediyenin harekete geçmemesi tepki çekti.

Akdoğan Belediyesi’nin vurdumduymazlığı maddi hasara yol açtı. Akdoğan Köyü’nde Yusuf Kerlo’ya ait bir evin arkasında yer alan ağaç önceki akşam çıkan fırtınanın da etkisiyle evin üzerine düşerek maddi hasara neden oldu.

Akdoğan Köyü’nde Yusuf Karlo’ya ait evin arkasında bulunan ağaç önceki akşam çıkan fırtınanın da etkisiyle evin üzerine düşerek maddi hasara neden oldu. Bir süre önce evin üzerine doğru eğildiği görülen ağacın Akdoğan Belediyesi’ne ihbar edildiği, ancak Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ve ekibinin ilgilenmediği belirtiliyor. Söz konusu ağaç çıkan fırtınanın etkisiyle evin üzerine düşerek hem içte hem de dışta maddi hasara yol açtı.

Kerlo: Beş kez aradım bu nasıl vurdumduymazlık

Daha önce belediyeye şikayette bulunan Yusuf Karlo Yeni Bakış’a şunları söyledi, “Akdoğan Belediyesi’ni neredeyse beş kez aradım. Kısa bir süre önce ağaç evin üzerine düştü. Evin tavanında hasar meydana geldi. Tekrar aradım. Ancak ilgilenen olmadı. Dün gece şiddetli fırtına meydana gelince ağaç tekrar evin üzerine düştü. Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır? Evde 85 yaşında yaşlı annem var. Şanslıyız ki olayda bize zarar gelmedi”

Yenibakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.