1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. YARATICI, YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR SERGİSİ GİRNE’DE
YARATICI, YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR SERGİSİ GİRNE’DE

YARATICI, YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR SERGİSİ GİRNE’DE

“YARATICI, YENİLİKÇİ VE ÖZGÜN ÇALIŞMALAR” SERGİSİ GİRNE’DE AÇILDI

A+A-

Girne Belediyesi Sanat Atölyesi’nin 1. Yaratıcı, Yenilikçi ve Özgün Çalışmalar Sergisi dün Girne Bandabuliya’da açıldı. Sergide, Çağdaş Sanat, Çocuk ve Heykel’in Halleri atölye çalışmalarında üretilen eserler sergileniyor.

Sergi, Girne Bandabuliya’da 21- 26 Mayıs tarihleri arasında 10:00 – 19:00 saatlerinde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre açılış, Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın tarafından yapıldı. Açılış töreninde kurslara katılan öğrencilere sertifikaları da verildi.

Sanat Atölyesi kursları, 5 ile 13 yaş arasındaki çocuk ve gençlere yönelik olarak hizmet veriyor.

Açıklamada atölyelere katılan öğrencilerin, yaratıcılıklarını ve hayal dünyalarını özgürce çağdaş sanat ile buluşturduğu kaydedildi.

Sergide, öğrencilerin iki ve üç boyutlu çalışmaları, atık ve doğal malzemelerin kullanımı, kolaj çalışmaları, kulelerden çıkışlı ütopik çalışmalar, telden heykeller, eva köpükle gerçekleşen rölyef çalışmaları yer alıyor.

Açıklamada ayrıca Sanat Eğitmeni Zehra Şonya ile çalışmalarını sürdüren Girne Belediyesi Sanat Atölyesi’nde yeni dönem kayıtlarının başladığı kaydedildi. “Çağdaş Sanat ile Heykel’in Halleri” atölyelerine ve yeni açılan 16 yaş üzeri yetişkinlere yönelik desen (çizim) atölye kurslarına ilgi duyanlar, Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden bilgi alabiliyor.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.