1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!
YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!

YARGILANMAYI CEZAEVİNDE BEKLEYECEK!

Yargılanmayı, cezaevinde bekleyecek

A+A-

Çayırova-Bafra anayolunda Adem Yaran’ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasında motosikleti kullanan Onur Girti, mahkeme huzuruna çıkarıldı

Ahmet İLKTAÇ

Çayırova-Bafra anayolunda 27 Şubat 2017 tarihinde 34 yaşındaki Adem Yaran’ın hayatını kaybetmesine neden olan motosiklet kazasında motosikleti kullanan 34 yaşındaki Onur Girti, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Zanlı Onur Girti, KKTC’de herhangi bir bağlantısı olmaması nedeniyle davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla yargılanmaya başlayıncaya değin, 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

İskele Kaza Mahkemesi’nde dün görüşülen teminat duruşmasında meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Derviş Çimer, zanlının dikkatsizlik ve ihmalkârlık sonucu ölüme sebebiyet verme davasının da bulunduğu 8 dava ile methaldar olduğunu söyledi.

Derviş Çimer, KKTC’de herhangi bir bağlantısı olmayan zanlının davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla yargılanmaya başlayıncaya değin hükümsüz tutuklu olarak 3 ayı geçmemek şartıyla Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Yargıç Umut İnan, zanlının yargılanmaya başlayıncaya değin hükümsüz tutuklu olarak 1 ayı geçmemek şartıyla cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Kaza nasıl olmuştu?

27 Şubat 2017 tarihinde saat 10.45’te Onur Girti’nin kullanımındaki 34 VT 2985 plakalı motosiklet, Bafra istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli virajda yolun sağına geçerek karşı istikametten gelen Ayşe Rıylı’nın kullanımındaki BS 585 plakalı salon araca çarpmıştı. Kazanın ardından motosiklette yolcu olarak bulunan Adem Yaran ağır yaralanarak önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne ardından Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Adem Yaran daha sonra ailesinin istemi üzerine ambulans uçakla Bursa İnegöl Hastanesi’ne gönderilmişti. Yaran, 5 Mart tarihinde Bursa’da hayata gözlerini yummuştu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.