1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAZAR KASAYI TORNAVİDA İLE AÇTI!
YAZAR KASAYI TORNAVİDA İLE AÇTI!

YAZAR KASAYI TORNAVİDA İLE AÇTI!

Cezası belli oldu!

A+A-

Bir buçuk ay önce Lefkoşa’daki Ara Sokak Cafe Bar'dan yazar kasayı, içindeki paraları ve tips kutusunu çalan İlyas Gümüş’ün yargılanması tamamlandı

Emine UYSAL

Surlariçi'nde faaliyet gösteren Ara Sokak Cafe Bar'a girerek, yazar kasa ile birlikte içinde bulunan 200 TL ve 35 Euro nakit para ile içinde 60 TL olan tips kutusunu çalan İlyas Gümüş, 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde "Dükkan açma", "Sirkat" ve “Kasti hasar” suçlarıyla itham edilen Gümüş, suçlamaları kabul etti.

İlyas Gümüş, 1 Kasım'da saat 02.00'de Surlariçi'nde faaliyet gösteren Ara Sokak Cafe Bar'ın pencere korkuluklarına hasar vermeden içeri girip, yazar kasa ile birlikte içinde bulunan 200 TL ve 35 Euro nakit para ile içinde 60 TL olan tips kutusunu çalmıştı. Gümüş, yazar kasayı tornavida ile 600 TL hasar yapıp, açmıştı.

Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti Başkanı Ömer Güran, Yargıç Gökan Asafoğulları ve Yargıç Meltem Dündar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Doğa Tokay hazır bulundu.

Davanın kararını okuyan Başkan Ömer Güran, sanığı, kendi ikrarı, sunulan olgu ve emareler ışığında suçlu bulup, mahkum ettiklerini açıkladı.

Güran, “Böylesi suçlardan mahkum olan sanıklara, mahkemelerimizde kamu yararı dikkate alınarak, caydırıcı cezalar verilmesi kaçınılmazdır” dedi.

Başkan Ömer Güran, sanığın lehine ve aleyhine olan tüm hususlara değinip, oybirliği ile 1 yıl hapis yatmasına karar verdiklerini açıkladı.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.