1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Yılmazköy-Serhatköy arasında zincirleme kaza…1’i ağır 3 yaralı
Yılmazköy-Serhatköy arasında zincirleme kaza…1’i ağır 3 yaralı

Yılmazköy-Serhatköy arasında zincirleme kaza…1’i ağır 3 yaralı

Yılmazköy-Serhatköy arasında zincirleme kaza…1’i ağır 3 yaralı

A+A-

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda (Yılmazköy-Serhatköy arası) bu sabah meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre, saat 03.30 sıralarında, Sami Genç (E-26), yönetimindeki PK 270 plakalı salon araçla Güzelyurt’a doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, gidişine göre sola meyilli virajı geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda çıkıp taş örgü duvara çarparak kontrolsüzce yol içerisine savrulup durdu.

Kazanın hemen ardından saat 03.40 sıralarında aynı güzergah üzerinde, Yaşar İzge (E-71) yönetimindeki JS 285 plakalı salon araçla Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği sırada daha önceden meydana gelen trafik kazası sonrası yolun sol şeridi içerisinde hasarlı olarak durmakta olan PK 270 plakalı araca çarptı.

Her iki kaza sonrası yaralanan araç sürücüleri ile JS 285 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Zehra İzge (K-65), Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Sami Genç yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde gözetim altına alınırken, kazada hafif yaralanan Yaşar İzge ve Zehra İzge’nin tedavilerine Acil Serviste devam edildiği belirtildi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

BRT

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.