1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YKP’NİN “AKTİF BOYKOT KAMPANYASINA” YÖNELİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YKP’NİN “AKTİF BOYKOT KAMPANYASINA” YÖNELİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YKP’NİN “AKTİF BOYKOT KAMPANYASINA” YÖNELİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP), “aktif boykot kampanyasına” yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

YKP Örgütlenme Sekreteri Murat Kanatlı, yazılı açıklamasında, geçen boykot kampanyasında olduğu gibi yeninden Boykot Eylem Komitesi kurulduğunu ve çalışmaları bu komitenin koordine edeceğini belirtti.

Celal Devrim Önen, Rasıh Keskiner, Tegiye Birey, Murat Kanatlı, Alpay Durduran, Didem Gürdür, Yaşar Karakaş, Faika Deniz Paşa, Tolga Yücedal, Haluk Selam Tufanlı, Emir Taşcıoğlu, Halil Paşa, Serhan Gazioğlu’nden oluşan Boykot Eylem Komitesi’nin seçime kadarki süreçte çalışmaların koordinasyonuna destek olacağını ifade eden Kanatlı, Boykot Eylem Komitesi koordinasyonunu ise Celal Devrim Önen ve Rasıh Keskiner’in yapacağını kaydetti.

Kanatlı, yapılacak çalışmaları netleştirmek için İlçelerde de toplantılara başlandığını; bu çerçevede  bu akşam Lefkoşa’da toplantı gerçekleştirileceğini; Mağusa ve Girne’de de benzer toplantılar yapılacağını kaydetti.

8 Temmuz’da gerçekleştirilecek Parti Meclisi sonrası kampanyayı başlatacaklarını belirten Kanatlı, bu tarihten önce çeşitli kesimlerle toplantıların devam edeceğini; kitle toplantısı yaparak görüş alışverişinde bulmayı da sürdüreceklerini kaydetti.

 

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.