1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YSK KESİNLEŞEN MUHTAR VE İHTİYAR HEYETİ ÜYELİĞİ ADAYLARINI İLAN ETTİ
YSK KESİNLEŞEN MUHTAR VE İHTİYAR HEYETİ ÜYELİĞİ ADAYLARINI İLAN ETTİ

YSK KESİNLEŞEN MUHTAR VE İHTİYAR HEYETİ ÜYELİĞİ ADAYLARINI İLAN ETTİ

Yüksek Seçim Kurulu, 23 Haziran Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimi için kesinleşen adayları ilan etti.

A+A-

YSK’dan yapılan açıklamaya göre, kesinleşen Lefkoşa İlçesi İhtiyar Heyeti üyeliği adayları; Değirmenlik / Beyköy Mahallesi Zekeriya Şen; Değirmenlik / Gaziköy Mahallesi Aziz Miralay ile Mehmet Şaban; Lefkoşa / Haydarpaşa Mahallesi Emine Çengi ile Songül Sayınbaş.

Gazimağusa İlçesi Muhtar adayları ise Yeni Boğaziçi / Alaniçi Cemal Yıldız; İhtiyar heyeti Üyeliği Adayları Gazimağusa /  Baykal Mahallesi Derya Dorukkan, Gazimağusa /  Piyale Paşa Mahallesi Rifat Sevindik, Gazimağusa /  Yeniboğaziçi  Mahallesi Çiğdem Özmusalar, Yeniboğaziçi / Şehitler  Refik Hazır şeklinde kesinleşti.

Girne İlçesi İhtiyar Heyeti Üyeliği kesinleşen adaylar ise Girne / Edremit Mahallesi Hatice Gülbal, Girne / Karaman Mahallesi, Saadet Cibo ile İsmet Gülsel.

Güzelyurt İlçesi’nde kesinleşen İhtiyar Heyeti Üyeliği Adayları Güzelyurt / Aşağı Bostancı Mahallesi Fırat Arkın, Güzelyurt / İsmet Paşa Mahallesi Bülent Kibar.

İskele İlçesinde ise kesinleşen Muhtar Adayları İskele / Boğaz Mahallesi Emine Sütcü ile Özdemir Konuralp olurken kesinleşen ihtiyar heyeti üyeliği adayları ise şöyle:

“Dipkarpaz / Ersin Paşa Mahallesi Enver Kaba, Dipkarpaz / Polat Paşa Mahallesi Yılmaz Pürtül; İskele / Boğaz Mahallesi Mehmet Tuğral, Mustafa Şem ile Ertoğrul Bakkaloğlu.”

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.