1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 72 SAATTE İKİ ARACI HURDAYA ÇIKARDI!
72 SAATTE İKİ ARACI HURDAYA ÇIKARDI!

72 SAATTE İKİ ARACI HURDAYA ÇIKARDI!

Aynı yolda ikinci kazayı yaptı!

A+A-

19 yaşındaki yabancı uyruklu sürücü, üç gün önce kaza geçirdiği Lefkoşa-Girne anayolunda dün bir kez daha kaza yaptı… Genç sürücü, bu kazadan da burnu kanamadan kurtuldu. Kiralık araç ise kullanılamaz hale geldi

Mehmet KARA

Lefkoşa-Girne anayolunda, üç gün önce, orta refüje çarptıktan sonra takla atan araçtan hafif yaralarla kurtulan 19 yaşındaki sürücü Faris Tarık Aldaras, dün aynı yolda bir kaza daha yaptı. Ciklos mevkiinde virajı alamayan kiralık aracın sürücü, bariyerlere çarparak durabildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, saat 13.00 sıralarında Lefkoşa-Girne anayolu 14.15 kilometreleri arasında meydana geldi.

Lefkoşa’dan Girne istikametine doğru seyreden 19 yaşındaki sürücü Faris Tarık Aldaras, sürat nedeniyle sola meyilli virajda yönetimindeki KF 098 Z plakalı kiralık aracının kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan araç, bariyerlere çarparak durabildi.

Genç sürücü, kazayı burnu kanamadan atlatırken araç ise büyük zarar gördü. Üç gün önce başka bir kaza daha yapan sürücü tutuklandı.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.