1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOK İÇMİŞTİK, PİŞMANIM!
ÇOK İÇMİŞTİK, PİŞMANIM!

ÇOK İÇMİŞTİK, PİŞMANIM!

Dereboyu’nda eğlenmek için gittiği bir barda üç müşterinin iPhone marka cep telefonunu ve bir marketten de viski çalmakla suçlanan Muhammed Emin Rençber’in savunması dikkat çekti:

A+A-

Emine UYSAL

Eğlenmek için gittiği Dereboyu’ndaki bir barda üç müşterinin iPhone marka cep telefonunu, bir marketten de viski çalmakla suçlanan Muhammed Emin Rençber, yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Mahkemede söz alan Rençber, “Çok içmiştik, pişmanım” dedi. “Sirkat” suçlamasıyla tutuklanan zanlı Rençber hakkındaki polis soruşturması tamamlandığı için dün teminata bağlanılmak üzere Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Behrat Mavioğlu, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan Polis Memuru Aykut Özkan’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Özkan, zanlı Muhammed Emin Rençber’in 14 Nisan’da saat 02.00’de Lefkoşa’da faaliyet gösteren Garfield isimli barda müşterilere ait Iphone marka cep telefonlarını sirkat etmekle methaldar olduğunu belirtti.

Polis memuru Aykut Özkan, zanlının ayrıca 10 Nisan’da da Devpa Süpermarket’ten 74 TL değerinde viski çaldığını kaydetti.

Zanlının gönüllü ifade verip, suçunu kabul ettiğine ve KKTC’ye 3 Nisan’da turist olarak giriş yaptığına vurgu yapan Özkan, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Savcı Behrat Mavioğlu, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının 20 günü aşmayan süreyle cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.