1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. DURDURALAMIYOR!
DURDURALAMIYOR!

DURDURALAMIYOR!

Altın en son...

A+A-

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 160 lira bandını aşan altın fiyatları 165 lira sınırına doğru ilerliyor. Peki Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatları kaç lira oldu?

Altın fiyatları seri artışını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta yakaladığı yükseliş ivmesini devam ettiren altın fiyatı 164 lira bandına dayandı. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 266, cumhuriyet altını ise 1,078 liradan işlem görüyor. İşte en güncel altın fiyatları...

adsiz-117.png

Gram altın, yükseliş eğilimini bugüne de taşıyarak 163,8 lira ile tüm  zamanların en yüksek seviyesini gördü ve saat 10.20 itibarıyla önceki kapanışa  göre yüzde 1 artışla 162,8 lira seviyesinde dengelendi. Aynı dakikalarda  Kapalıçarşı'da çeyrek altın 268, Cumhuriyet altını 1.092 liradan satılıyor.
 
Asya piyasalarında Sabah saatlerinde pozitif seyreden altının ons  fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,23 değer kazancıyla 1.280  dolardan işlem görüyor.
 
AA Finans Analisti İslam Memiş, ABD'de yeni vergi reformunun  temsilciler meclisinden geçmesinin altının ons fiyatında yükselişlere neden  olduğunu söyledi.
 
Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.270 doların destek 1.281 doların  ise direnç konumunda olduğunu ifade eden Memiş, yarın açıklanacak ABD Merkez  Bankası (Fed) toplantı tutanaklarının altın fiyatlarının yönü üzerinde etkili  olacağını söyledi.
 
Memiş, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki yükselişlerin altının  gram fiyatında yeni rekora neden olduğunu, ancak bu yükselişleri sağlıksız  bulduklarından dolayı sert dalgalanmalar için dikkatli olunması gerektiğini  kaydetti.
 
Dolar kurunda yaşanacak gerilemelerin altının gram fiyatında sert  düşüşlere neden olabileceğini dile getiren Memiş, teknik açıdan 159,6 liranın  destek, 163,8 liranın ise direnç seviyesi olarak takip edileceğini söyledi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.