1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ECEL TATİLDE YAKALADI
ECEL TATİLDE YAKALADI

ECEL TATİLDE YAKALADI

Ecel tatilde yakaladı

A+A-

Bafra ve Girne’de denize giren iki turist boğularak hayatını kaybetti

Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Bafra Turizm Bölgesi’nde denize giren 73 yaşındaki Alman turist Franc Kristan, yüzdüğü esnada fenalaştıktan sonra boğularak yaşamını yitirdi.

Bafra’daki üzücü olay dün saat 16.30 sıralarında yaşandı. Tatil için geldiği ülkemizde kaldığı otelin plajında denize giren talihsiz adam, aniden fenalaşarak suda çırpınmaya başladı. Otel yetkilileri tarafından 112 Acil Servis’e haber verilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Frank Kristan’i ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk etmek üzere yola çıkardılar, ancak talihsiz adam Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne yetişemeden yolda yaşamını yitirdi.

Ölüm tatilde yakaladı
Ülkemize yaklaşık 1 hafta önce tatil için geldiği belirtilen Alman uyruklu turistin kalp krizi geçirdikten sonra boğularak yaşamını yitirdiği üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacı ile yapılacak otopsinin ardından talihsiz adamın cenazesinin ülkesine gönderileceği öğrenildi.

Bir boğulma da Çatalköy’de
Bafra’da yaşanan boğulma olayının üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından benzer bir vaka da Girne’nin Çatalköy bölgesinde meydana geldi. Saat 17.15 sıralarında Aslı Tepe mevkiinde bulunan plajda yüzen 59 yaşındaki Betül Cömert, boğularak hayatını kaybetti. Cömert’in turist olarak ülkede bulunduğu bildirildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.