1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Game of Thrones 8. sezon başlangıç tarihi doğrulandı!
Game of Thrones 8. sezon başlangıç tarihi doğrulandı!

Game of Thrones 8. sezon başlangıç tarihi doğrulandı!

Son yılların en çok izlenen dizilerinden birisi olan Game of Thrones 8. sezon ile seyirci karşına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin final sezonunun ne zaman başlayacağı ise Sophie Turner tarafından doğrulandı!

A+A-

Game of Thrones 8. sezon 2019’da başlıyacak!

Günümüzün en çok izlenen dizilerinden olan Game of Thrones 8. sezon ile seyircilerin karşısına çıkmak için hazırlıklara başladı. Büyük ses getiren 7. sezonun ardından merakla beklenilen final sezonunun ne zaman başlayacağı ise söylentiler dışında bilinmiyordu.

HBO programlama müdürü Casey Bloys’un açıklamaları sonucunda final sezonunun 2019 yılına sarkabileceği konuşulsa da bu konuda net bir açıklama bulunmuyordu.

Dizinin prömiyer tarihiyle ilgili söylentilere son noktayı ise dizinin sevilen karakteri Sansa Stark’a hayat veren Sophie Turner koydu. Genç oyuncu Variety dergisine verdiği röportajda X-Men: Dark Phoenex de dahil olmak üzere gelecek projelerinden bahsederken Game of Thrones’u da boş geçmedi.

game-of-thrones-2-768x384.jpg

Game of Thrones 8. sezon

Game of Thrones 8. sezon başlangıç tarihinin 2019 yılından önce olmayacağını açık bir şekilde dile getiren Turner, dizinin çekimlerinin yaklaşık 6 – 7 ay sonra başlayacağını da doğruladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.