1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT'A ATEŞ DÜŞTÜ!
GÜZELYURT'A ATEŞ DÜŞTÜ!

GÜZELYURT'A ATEŞ DÜŞTÜ!

Yine ölümlü trafik kazası!

A+A-

Çamlıbel-Girne Anayolu’nda dün bir kamyon ile van aracın çarpışması sonucu 48 yaşındaki Güzelyurtlu Kamil Göktepe hayatını kaybetti

 Nadire BAHADİ

Ülkemizde yaşanan trafik kazalarının önüne bir türlü geçilemiyor.

Çamlıbel-Girne Anayolu’nda Geçitköy virajları olarak bilinen bölgede dün yine ölümle sonuçlanan trafik kazası meydana geldi.

Taş yüklü kamyon ile van aracın yüz yüze çarpışması sonucu ağır yaralanan 48 yaşındaki Kamil Göktepe kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Göktepe’nin hayatını kaybetmesi ile 2017 yılının ilk 3 ayında meydana gelen trafik kazalarında ölenlerin sayısı 8’e yükseldi.

Kamil Göktepe’nin aslen Güzelyurtlu ve marangoz olduğu yaklaşık 2 ay önce ise bebeğinin dünyaya gelmesi ile ikinci kez baba olduğu öğrenildi.

Taş yüklü kamyon karşı şeride geçti

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza, saat 15.00 sıralarında, 32 yaşındaki Jeyhun Babayev’in kullandığı GK 431 plakalı kaya yüklü kamyon ile Girne’ye doğru gittiği sırada, sağa meyilli virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşandı.

Yolun sağına geçen taş yüklü kamyon o esnada karşı şeritten gelen Kamil Göktepe’nin kullandığı NT 461 plakalı van araç ile çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan NT 461 plakalı van araç sürücüsü Kamil Göktepe, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Göktepe hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, saat 16.20’de hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında kamyon sürücüsü Jeyhun Babayev tutuklandı.

Babayev’in bu gün Girne’de mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

kamil-goktepe.jpg

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.