1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KALBİNE YENİLDİ
KALBİNE YENİLDİ

KALBİNE YENİLDİ

Kalbine yenildi

A+A-

Eski hakemlerden ve cezaevinde gardiyan olarak çalışan 50 yaşındaki Münür Zeden, bayrama saatlere kala sevenlerine veda etti

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Mutluyaka köyü, önceki akşam saatlerinde Girne bölgesinde bulunan Ağırdağ’dan gelen acı bir haberle yıkıldı. Uzun yıllar Mutluyaka’da ikamet ettikten sonra Ağırdağ’a taşınan, Merkezi Cezaevi’nde gardiyan olarak görev yapan ve ülkemiz futboluna önemli hizmetleri bulunan eski hakem Münür Zeden, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası 50 yaşında yaşama veda etti.

Polis basın subaylığından yapılan açıklamaya göre saat 23.00 sıralarında Ağırdağ’da bulunan evinde rahatsızlanan Zeden, ambulansla Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılsa da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

3 evladı vardı
Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Zeden, Uzun yıllar hakemlik ve gözlemcilik yaparak ülke futboluna önemli hizmetlerde bulunmuştu. Münür Zeden’den  geriye 3 evlat  kaldı. Polis ani ve gayri tabii ölüm ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.