1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. KANSERİN ÇARESİ BU MANTARDA
KANSERİN ÇARESİ BU MANTARDA

KANSERİN ÇARESİ BU MANTARDA

Kanserin çaresi bu mantarda

A+A-

Çin' de ilaç yapımında sıklıkla kullanılan reishi mantarı, kanserli hücreleri yok ediyor. Antioksidan özelliği sayesinde özellikle akciğer, meme, mide, prostat, rahim ve kan kanseri tedavisinde etkili oluyor. Reishi mantarı ayrıca sarılık, karaciğer yetmezliği ve siroz tedavisinde kullanılıyor.

Tansiyonu düşürür
LİF, protein, manganez ve çinko bakımından zengin olan keten tohumu, mide ve bağırsak hastalıklarını iyileştirir. Kemikleri güçlendirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Menopoza bağlı şikayetleri hafifletir. Kalp-damar hastalıklarından korur. Yüksek tansiyonu düşürür. Romatizmal hastalıkları önler. Sinir sistemini güçlendirir.

Depresyonu kovar
HAYIT tohumu, her yaştaki kadınlar için çok faydalıdır. Kadınların hormonal rahatsızlıklarına çare olur. Yüksek ateş, baş ağrısı, gaz sorunu, idrar yolu rahatsızlıklarına iyi gelir. Regl öncesi stres, adet gecikmesi, ağrılar, göğüslerdeki hassasiyet, adet krampları ve depresyon gibi rahatsızlıklar için hayıt tohumu bire birdir.

Ekinezya mucizesi
EKİNEZYA, soğuk algınlığı vakalarında sıklıkla kullanılır. Alerjik belirtileri en aza indirir. Migren nedeniyle oluşan baş ağrısını hafifletir. Kuru öksürüğü keser. Boğaz ağrısını geçirir. İdrar yolu enfeksiyonlarına karşı koruma sağlar. Kansere yakalanma riskini ise düşürür.

Menopoza doğal çare
SİYAH yılan kökü, menopoz için önerilen ve bu yönüyle bilinen bir bitkidir. Siyah yılan kökü, sinirlerin gevşemesine ve dolayısıyla menopoz döneminin kolay atlatılmasına yardımcı olur. Hormonları dengeleyerek kaslarda meydana gelen krampların tedavisinde kullanılır.

Kemik erimesine peynir
KALSİYUM deposu peynir, saçları güçlendirir, dökülmeleri azaltır. Hafıza zayıflığı ve dikkat kaybını önler. Katarakt olma ihtimalini azaltır. Vücuda doğal olarak enerji verir. Dişlerimizi korur, kemik erimesi probleminin önüne geçer. Çocuklarda boy uzamasını güçlendirir.

Kadınların dostu...
LOĞUSA otu, kadınların imdadına yetişir. Doğumu kolaylaştırır ve adet düzensizliklerine iyi gelir. Ağrı kesici ve spazm çözücüdür. Ateş düşürücü bir etki yapar. Romatizma şikayetlerini azaltır. Vücuttaki iltihabı kurutur. Loğusa otu, kurutulup toz haline getirildikten sonra, suda kaynatılır ve bal ile karıştırılarak macun haline getirilir.

Mide ağrılarına son
C, A ve B vitamini içeren hindistan cevizi, sağlık saçar. Reflü hastalığına iyi gelir. İdrar söktürür. Kabızlığı giderir. Böbrek taşlarını ve kumunu düşürmeye yardımcı olur. Mide ağrılarını hafifletir. Balgamı keser. Ağız kokusunu giderir. Felce ve titremeye iyi gelir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.