1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Lefkoşa’da,Gazimağusa’da ve Çatalköy’de uyuşturucu
Lefkoşa’da,Gazimağusa’da ve Çatalköy’de uyuşturucu

Lefkoşa’da,Gazimağusa’da ve Çatalköy’de uyuşturucu

Lefkoşa’da,Gazimağusa’da ve Çatalköy’de uyuşturucu

A+A-

Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısında yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı. 

Polis Basın Bültenine göre, dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ile Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen müşterek operasyon sonucu; GKRY Bölgesinden gelerek KKTC’ye giriş yapan M.Ö.’nün (E-43) üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Gazimağusa’da uyuşturucu

Gazimağusa’da, S.B.’nin (E-47) kullanımındaki araçta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada; yaklaşık 35 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu madde ile içerisinde metamfetamin türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet cam pipo bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Çatalköy’de uyuşturucu

Çatalköy’de, E.Ö.’nün (E-62) kalmakta olduğu ikametgahta polis tarafından yapılan aramada; içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan iki adet sarma sigara, yaklaşık 1.5 gram ağırlığında kokain türü ile yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet banknot, 2 adet pipet, 1 adet kredi kartı ve 2 adet şeffaf naylon bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

BRT

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.