1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞAKA YAPMIŞ!
ŞAKA YAPMIŞ!

ŞAKA YAPMIŞ!

Otobüste kalan son yolcu olan 18 yaşındaki bir erkeğe, cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan 66 yaşındaki otobüs şoförü teminatla serbest bırakıldı

A+A-

Emine UYSAL

Otobüste kalan son yolcu olan 18 yaşındaki A.B’ye cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan 66 yaşındaki otobüs şoförü teminatla serbest bırakıldı.

Polis, zanlı Kadir Akkılıç’ın otobüste kalan son yolcu olan 18 yaşındaki A.B’ye, “Çok güzelsin. Çorum’dan böyle parlak çocuk çıkıyor mu?” deyip, sol eli ile genç adamın parmaklarını tutup cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü. Akkılıç ise, şaka yaptığını ve yanlış anlaşıldığını ileri sürüyor.

“Cinsel taciz” suçlamasıyla tutuklanan zanlı Kadir Akkılıç, dün teminata bağlanılmak üzere Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşe Kaymak Şadi, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Cemil Ballıkara’yı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Ballıkara, tahkikatın tamamlandığını, olayla ilgili herhangi bir kamera kaydının tespit edilemediğini ve bir tek müştekinin şikayetçi olduğuna dair ifadesinin olduğunu belirterek, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi, 3 bin TL nakdi teminat yatırması ve bir kefilin 30 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.