1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAVCILIK İSTİNAFA BAŞVURDU
SAVCILIK İSTİNAFA BAŞVURDU

SAVCILIK İSTİNAFA BAŞVURDU

İş adamı Mehmet Eminoğlu...

A+A-

Yeni Bakış'tan Evrim Kamalı'nın haberine göre; Girne’de sahte vekâletname düzenleme suçundan yargılanan iş adamı Mehmet Eminoğlu ile suçla bağlantılı oldukları belirtilen Serdar Özbekoğlu ve Muammer Uğursöz’un tutukluluk sürelerinin uzatılması için savcılık istinafa başvurdu.

Girne’de geçtiğimiz temmuz ayında sahte vekâletnameler düzenleyerek, başkalarına ait evleri, dükkânları ve daireleri kendi şirketine devrettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen iş adamı Mehmet Eminoğlu ile suçla bağlantılı oldukları belirtilen Serdar Özbekoğlu ve Muammer Uğursöz’un tutukluluk sürelerinin uzatılması için savcılık istinafa başvurdu.

 

Özbekoğlu, tutuksuz yargılanmayı talep etti

Sanıklardan Serdar Özbekoğlu, tutuksuz yargılanmayı talep etti. Sanıklar, dün Yargıtay Ceza huzuruna çıkarıldı. Yargıtay Ceza istinaf başvurusunu dinlemek üzere 27 Kasım’a erteledi.

Girne Kaza Mahkemesi kararı ile tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilen sanıklar, davalarının görüşülmesi için 17 Kasım  tarihi belirlendi.  Ağır ceza mahkemesinde yargılanması beklenen sanıklar önce alt mahkemede yapılacak duruşmanın ardından üst mahkemeye sevk edilecek.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.