1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAZLIKÖY AĞLADI!
SAZLIKÖY AĞLADI!

SAZLIKÖY AĞLADI!

Gözyaşları sel oldu!

A+A-

Yol kenarında yürürken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren 46 yaşındaki Hasan Deniz Özvolkan, son yolculuğuna uğurlandı

Ayşe BULUT

Mehmetçik - Sazlıköy anayolunda, geçtiğimiz salı günü meydana gelen kazada yaşamını yitiren 46 yaşındaki Hasan Deniz Özvolkan, dün, Sazlıköy’de toprağa verildi.

Yol kenarında yürürken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Özvolkan, ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Sazlıköy Camii’nde kılınan cenaze namazından ardından toprağa verilen Özvolkan’ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Genç yaşta trafiğe kurban giden Hasan Deniz Özvolkan’ın gözü yaşlı anne ve babası, yakınlarının desteğiyle ayakta güçlükle durabildi.

Cenaze törenine başta Özvolkan’ın ailesi olmak üzere Bağımsız Milletvekili Önder Sennaroğlu, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, İskele İtfaiye Şube Amiri Ali Özçilem ve çok sayıda seveni katıldı.
   Kaza, salı günü, Mehmetçik – Sazlıköy anayolunun 1-2’nci kilometreleri arasında meydana gelmişti.

Sazlıköy sakini 75 yaşındaki Hüseyin Çoban yönetimindeki FR 649 plakalı aracın, Sazlıköy’den Mehmetçik istikametine dikkatsizce seyrettiği sırada, o esnada yolun solunda yaya olarak yürüyüş yapan aynı köylü 46 yaşındaki Hasan Deniz Özvolkan’a çarpıp, yaklaşık 35-40 metre sürüklenerek yaşamını yitirmesine sebep olmuştu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.