1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Sevenleri son yolculuğuna uğurladı

A+A-

Bir süredir kalp rahatsızlığı bulunan ve önceki gün anjiyo sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mehmet Ali Mutluyakalı dün toprağa verildi

CENAZE TÖRENİ DOLDU TAŞTI… Mutluyakalı’nın cenazesine KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 2. Cumhurbaşkanı Mehmetali Talat, başta olmak üzere, çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, siyasi ve seveni katıldı. Mutkuyakalı’nın eşi Zekiye ve kızı Ceyda’nın ayakta zor durduğu cami avlusunda, oğulları Cüneyt ve Cenk, gelini Özgül, damadı Ceyhan ve torunu Baran gözyaşları içerisinde taziyeleri kabul etti.

Elmas TOKAY

Yenidüzen Gazetesi Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı ile KIBRIS Gazetesi personeli Ceyda Mutluyakalı’nın babası, yine KIBRIS Gazetesi personeli Ceyhan Koç’un kayınpederi olan ve önceki gün anjiyo sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mehmet Ali Mutluyakalı, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Girne Nurettin Ersin Paşa Camisi’nde kılınan Mutluyakalı’nın cenazesine KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 2. Cumhurbaşkanı Mehmetali Talat, başta olmak üzere, çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, siyasi, gazeteci ve seveni katıldı. Mutkuyakalı’nın eşi Zekiye ve kızı Ceyda’nın ayakta zor durduğu cami avlusunda, oğulları Cüneyt ve Cenk, gelini Özgül, damadı Ceyhan ve torunu Baran gözyaşları içerisinde taziyeleri kabul etti.

Mehmet Ali Mutluyakalı’nın cenazesi, Karaoğlanoğlu Mezarlığı’na defnedildi.

KIBRIS Medya Grubu çalışanları Ceyda Mutluyakalı ile Ceyhan Koç’un bu acılı gününde KIBRIS Medya Grubu Direktörlerinden Fehim Nevzat, KIBRIS Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Baturay, KIBRIS Gazetesi Haber Müdürü Serhat İncirli, KIBRIS Gazetesi Yayın Yönetmeni Uğur Kaptanoğlu başta olmak üzere çok sayıda mesai arkadaşı yalnız bırakmadı.

Yenidüzen Gazetesi ve SİM TV çalışanları da, Cenk Mutluyakalı’yı bu acı gününde yalnız bırakmadı. Özellikle SİM TV Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu, ‘kardeşim’ dediği Cenk Mutluyakalı’yı ve ‘anne’ dediği Zekiye Mutluyakalı’yı biran olsun yalnız bırakmadı.
 

Aslen Limasollu olan Mehmet Ali Mutluyakalı, uzun yıllar Girne’de ikamet etti. Bir süredir kalp rahatsızlığı bulunan Mutluyakalı, daha önce iki kez açık kalp ameliyatı geçirmişti. Mutluyakalı önceki gün rahatsızlanarak, Güney Lefkoşa’daki Amerikan Hastanesi’ne kaldırılmış ve anjiyo sırasında kalp krizi geçirerek, yaşama veda etmişti.

KIBRIS GAZETESİ

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.