1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ
ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

Şeytanın aklına gelmez

A+A-

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde hücrede tutuklu olarak bulunan arkadaşına sandeviç içerisinde sakladığı cep telefonunu ulaştırmak isterken tespit edilen James Rogerse isimli genç tutuklandı.

Duygu ALAN

KKTC’de öğrenci statüsü ile ikamet eden James Rogerse isimli kişi, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde hücrede uyuşturucu madde tasarrufu suçundan tutuklu bulunan İ.A.A’ya sandeviç içerisine gizlediği cep telefonu ve bir adet sim kartını ulaştırmak isterken tespit edildi.
Mahkeme emri ile gözaltına alınan James Rogerse, “Cezaevine yasak eşya sokma suçu işlemeye teşebbüs” suçlaması ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.Hücre görevlisi polis olayı farketti
Zanlı hakkında soruşturmayı yürüten polis, mahkemede verdiği ifadede, James Rogerse’in içerisine cep telefonu ve bir adet sim kartı gizlediği sandevici hücrelerde görevli polis memuruna teslim ettiğini, söz konusu polis memurunun sandeviç içerisindeki telefonu tespit etmesi sonucu zanlının aynı gün mahkeme emri ile gözaltına alındığını kaydetti.
James Rogerse hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, James Rogerse’in davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak tüm seyahat belgelerinin polise teslim edilmesine emir verdi.

zanli-(2)---copy.jpg

havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.