1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SON PARALARINI UYUŞTURUCUYA VERİP YOLDA KALINCA...
SON PARALARINI UYUŞTURUCUYA VERİP YOLDA KALINCA...

SON PARALARINI UYUŞTURUCUYA VERİP YOLDA KALINCA...

Son paralarını uyuşturucuya verip yolda kalan 2 genç...

A+A-

Son paralarını uyuşturucuya veren 20 ve 21 yaşındaki 2 genç araçlarının benzini bitip yolda kalınca polise yakalandı.  Aykut Günay ve Adnan Kumlutepe dün mahkemeye çıkarıldı

Nadire BAHADİ

Lefkoşa Mağusa anayolunda dün devriye görevi yapan polis ekiplerinin İnönü Kavşağı yakınlarında Borusan Koruluğu önlerinde şüpheli gördükleri park halindeki aracın kontrolü sırasında uyuşturucu madde ele geçirildi.

Zanlı Aykut Günay ve Adnan Kumlutepe polisin yanlarına geldiği sırada beyaz kağıda sarılı uyuşturucu maddeyi camdan dışarıya atsa da polisin fark etmesi üzerine yapılan aramada 1 gram uyuşturucu madde bulundu, zanlılar ise tutuklandı.

Polisin soruşturmasında zanlıların son paralarını Mağusa’dan satın aldıkları uyuşturucuya verdikleri, yolda giderken ise kullandıkları LL 478 plakalı aracın benzinin bitmesi nedeni ile yolda kaldıkları ortaya çıktı.

21 yaşındaki Aykut Günay ile 20 yaşındaki Adnan Kumlutepe dün “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Polis Günay ve Kumlutepe’ye söz konusu uyuşturucu maddeyi satan şahsın peşinde.

Polisi görünce uyuşturucuyu yere attılar

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Kavaz mahkemede verdiği ifadesinde 29 Mart tarihinde Mağusa Lefkoşa anayolunda İnönü Kavşağı yakınlarındaki Borusan Koruluğu önlerinde LL 478 plakalı aracın park halinde bulunduğu esnada polisin araca yaklaşması üzerine tasarruflarındaki 1 gram uyuşturucuyu yol kenarındaki otların içine atmalarının fark edilmesi nedeni ile tutuklandıklarını açıkladı. Zanlıların suçlarını kabul edip gönüllü ifade verdiklerini belirten Kavaz, söz konusu uyuşturucu maddenin kimden satın alındığının bilindiğini kaydetti. Arana bir şahsın olduğunu ifade eden Kavaz, mahkemeden süre talebinde bulundu.

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davalar Yargıcı Hazal Hacımulla Aykut Günay ve Adnan Kumlutepe’nin 1’er gün poliste tutuklu kalmalarına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.