1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. STREÇLE SARIP SAKLAMIŞ!
STREÇLE SARIP SAKLAMIŞ!

STREÇLE SARIP SAKLAMIŞ!

Streçle sarıp cebine saklamış!

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Muhammet Nur’un Ötüken’deki evinde yaptığı aramada toplam 6 gr Hintkeneviri ile Kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde kalıntıları ele geçirdi.

Gamze PİR BAYKUR

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine Muhammet Nur’un Ötüken’deki evinde yaptığı aramada 6 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile Kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde kalıntıları ele geçirdi. Mesele ile ilgili olarak tutuklanan ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Nur aleyhine 2 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Cebinde 3 gr, evinde 3 gr ve kalıntı bulundu…

Meselenin tahkikat memuru Hasan Selvili, 23 Mayıs tarihinde zanlı Muhammet Nur’un Ötüken’deki evinde kanunsuz uyuşturucu madde olduğu yönünde bilgi alındığını söyledi. Alınan bilgi üzerine zanlı Nur’un evine gidildiğini belirten Selvili, evinde tespit edilen zanlı Nur’un üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu pantolonunun cebinde streç naylona sarılı  3 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, evinde yapılan aramada ise masa üzerinde streç naylona sarılı 3 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yatak odasında ise tabak içerisinde Kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde kalıntıları bulunduğunu açıkladı. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Selvili, zanlı Nur’un 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 gün tutuklu kalacak…


İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Muhammet Nur’un tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.