1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇ ORTAKLARI ARANIYOR!
SUÇ ORTAKLARI ARANIYOR!

SUÇ ORTAKLARI ARANIYOR!

Suç ortakları aranıyor!

A+A-

Yetkili makamlardan izinsiz Güney Kıbrıs’a geçen ve oto galeriden araba çalarak KKTC’ye geçiren Hasan Akmergiz ve Ali Akçam aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlandı. Üç gündür soruşturma amaçlı poliste tutuklu bulunan zanlılar, teminat talebiyle dün Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldılar.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlıların ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak KKTC vatandaşı ikişer kefilin 50’şer Bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına emir verdi.

Polis: Aranan iki kişi henüz bulunamadı   

Akıncılar Polis Karakolunda görevli polis memuru Mehmet Temiz mahkemede verdiği ifadede zanlı Hasan Akmergiz ve Ali Akçam’ın “Gümrüksüz mal ithali ve tasarrufu” ve “Askeri yasak bölgeyi” ihlal suçlarından gözaltına alındığını anlattı.

Polis memuru Mehmet Temiz, 22 Mayıs tarihinde zanlılarla aynı araçta bulunan iki kişinin henüz bulunamadığını, zanlıların bulunması için gerekli yerlere mesaj çekildiğini söyledi.

Hasan Akmergiz ve Ali Akçam aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis memuru, her iki zanlının da KKTC vatandaşı olduğunu ifade ederek uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.

Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiren zanlılar, ileride yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.