1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU SAYISI 8 OLDU!
TUTUKLU SAYISI 8 OLDU!

TUTUKLU SAYISI 8 OLDU!

Kavga için Türkiye'den gelmişlerdi!

A+A-

Mağusa’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve Ali Elmas’ın parmağının kırıldığı kavga meselesinde 5 kişi daha tutuklandı.

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve Ali Elmas’ın parmağının kırıldığı kavga meselesinde 5 kişi daha tutuklandı. Mesele ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Ömer Naci Karakaş, Sadullah Karakaş ve Serdar Karakaş’ın ardından Fevzi Kara, Murat İlker Kuşer, Faysal Nigiz, Yılmaz Yolcu ve Şehmuz Egemen isimli kişilerin de tutuklanmasıyla birlikte zanlı sayısı 8’e yükseldi. Zanlı Sadullah Karakaş ve Serdar Karakaş ile birlikte kavga için Türkiye’den KKTC’ye geldiği öğrenilen Hasan Doğan Yolcu, Aziz Taşkın, Yalçın Yolcu ve Hüseyin İlir’in ise yurt dışına kaçtığı tespit edildi. Dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Ömer Naci Karakaş, Sadullah Karakaş, Serdar Karakaş, Fevzi Kara, Murat İlker Kuşer, Faysal Nigiz, Yılmaz Yolcu ve Şehmuz Egemen aleyhine 2’şer günlük tutukluluk süresi temin edilirken mesele ile bağlantısı olan kişiler ise halen aranıyor.

Tahkikat devam ediyor…

Meselenin tahkikat memuru Löğmen Yücetürk, 19 Mayıs tarihinde “Tat-İş Döviz Bürosu” isimli işyeri önünde Ali Elmas’ın beraberindeki arkadaşları ile birlikte, annesine küfür ettiği gerekçesiyle zanlı Ömer Naci Karakaş’ı darp ettiğini anımsattı. Ali Elmas ve beraberindeki kişiler tarafından darp edilen zanlı Ömer Naci Karakaş’ın ise Türkiye’de bulunan zanlı Sadullah Karakaş ile Serdar Karakaş’ı arayarak KKTC’ye gelmesini sağladığını ve zanlı Ömer Naci Karakaş’ın 20 Mayıs tarihinde zanlı Sadullah Karakaş ile Serdar Karakaş’ı Ercan Havaalanında karşıladığını belirten Yücetürk, zanlıların Mağusa’ya geldiğini açıkladı. Yücetürk, 20 Mayıs tarihinde zanlı Ömer Naci Karakaş, Sadullah Karakaş, Serdar Karakaş, Fevzi Kara, Murat İlker Kuşer, Faysal Nigiz, Yılmaz Yolcu ve Şehmuz Egemen’in Mağusa’da Ali Elmas’ın sürekli olarak gittiği “Polo Cafe” isimli işyerine giderek ellerindeki tahta sopalarla Ali Elmas’ı ciddi şekilde darp ettiklerini ve parmağını kırdıklarını açıkladı. Yücetürk, yürütülen tahkikatta zanlı Sadullah Karakaş ve Serdar Karakaş ile birlikte kavga için Türkiye’den KKTC’ye geldiği öğrenilen Hasan Doğan Yolcu, Aziz Taşkın, Yalçın Yolcu ve Hüseyin İlir’in ise yurt dışına kaçtığının tespit edildiğini belirterek, mesele ile bağlantısı olan kişilerin ise halen arandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Yücetürk, zanlıların 8’er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Zanlılar 2’şer gün daha tutuklu kalacak…


Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Ömer Naci Karakaş, Sadullah Karakaş, Serdar Karakaş, Fevzi Kara, Murat İlker Kuşer, Faysal Nigiz, Yılmaz Yolcu ve Şehmuz Egemen’in tahkikat maksatları bakımından 2’şer gün süreyle daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.