1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR!
YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR!

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR!

Ölümlü kaza ile ilgili yeni gelişme!

A+A-

Lefkoşa-Girne anayolunda, 36 yaşındaki İbrahim Atar’ın hayatını kaybettiği, iki kişinin de ağır yaralandığı trafik kazasına sebep olan şoför Dilnaz Mamedova’nın yargılanması sürüyor

Elmas TOKAY

Lefkoşa-Girne anayolunda 36 yaşındaki İbrahim Atar’ın hayatını kaybedip, ikisi ağır dört kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili, 20 yaşındaki şoför Dilnaz Mamedova’nın tutukluluğu iki gün daha uzatıldı.

Yaralılardan Hüseyin Doğan’ın halen müşahede altında olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Dilnaz Mamedova dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı trafik şubesinde görev yapan polis çavuşu Hatice Zeybek’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Zeybek, 27 Nisan’da saat 23.50’de Lefkoşa-Girne anayolunda ED 760 plakalı araçla seyreden Mamedova’nın aracının çift şeritli yolun sağ şeridinde seyrederken yolun 11 ile 12’nci kilometrelerinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu, yolun solundan çıkarak, akasya ağaçlarına çarparak durabildiğini anlattı. Kaza sonrası İbrahim Atar’ın hayatını kaybettiğini söyleyen Zeybek, kazada yaralanan Hüseyin Doğan’ın ise hayati tehlikesinin hala devam ettiğini belirtti.

Zanlının gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini söyleyen Zeybek, ifadenin teyit ve tekzibinin yanı sıra, bazı görgü tanıklarına hala ulaşılamadığını söyledi. Zeybek, bu aşamada zanlının, tahkikat amaçlı 2 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, tahkikatın devam ettiğine ve bir kişinin hayati tehlikesi olduğuna vurgu yapıp,  zanlının, doktor kontrolünden geçirilip, 2 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.