1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLDAN ÇIKIP TAKLA ATTI
YOLDAN ÇIKIP TAKLA ATTI

YOLDAN ÇIKIP TAKLA ATTI

Yoldan çıkıp takla attı

A+A-

Murat Ali Erdevir’in kontrolünden çıkan araç, orta refüjün bordür taşlarına çarparak havalandı, karşı şeride geçti. 21 yaşındaki Murat Ali Erdevir, yönetimindeki aracıyla Dedeoğlu Lastik Servisi’nin yanında bulunan çemberden anayola çıktıktan 100 metre sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti ve büyük bir kaza yaptı. Herkesi korkutan kaza sonrası kanlar içinde kalan Erdevir, hastaneye kaldırıldı.

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da dün akşam meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki Murat Ali Erdevir, yaralandı.

Murat Ali Erdevir kullanımındaki BMW marka araç, Dedeoğlu Lastik Servisi’nin yanından anayola çıktıktan sadece 100 metre sonra kontrolden çıkıp orta refüje çarptı, bir takla atarak karşı şeride geçti.

Tavanı üzerinde duran araçtan vücudu kanlar içinde çıkarılan genç sürücü, ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şuuru açık olan Erdevir’in Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındığı ve az da olsa hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Herkesi korkuttu

Görenlerin büyük korku duyduğu trafik kazası Gazimağusa - Lefkoşa Yeni Anayolu Dedeoğlu Lastik Servisi yakınlarında saat 19.30’da meydana geldi.

21 yaşındaki Murat Ali Erdevir, yönetimindeki FL 939 plakalı aracıyla Dedeoğlu Lastik Servisi’nin yanında bulunan çemberden anayola çıktıktan 100 metre sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, orta refüjün bordür taşlarına çarparak havalandı ve refüjü aştıktan sonra bir takla atıp karşı şeride geçerek, tavanı üzerinde durdu.

Araçtan yaralı şekilde çıkarılan genç sürücü ambulansla kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.