1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İşinizle ilgili ani kararlar almamalısınız. İyi düşünüp öyle davranmalısınız. Yapacağınız anlaşmalar size iyi gelebilir.

BOĞA: Bugün geçmişe ait bir konuya beklenmedik şekilde merak duyabilir, size üzüntü veren bazı konuları gündeme getirebilirsiniz.

iKiZLER: Sorunlara çözüm bulmak yerine onları göz ardı ediyorsunuz. Şimdi çözmezseniz ileride daha da büyüyebilir. Sağlığınızla ilgili sorunlar çözülüyor.

YENGEÇ: Aşk hayatınızdaki hareketlilik sizi mutlu ederken iş hayatınıza şu sıralar gereken özeni göstermiyorsunuz. İşlerinizi ertelemek şu dönemde yapacağınız en büyük hata olur.

ASLAN: Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

BAŞAK: Maddi anlamda kazandıklarınız sayesinde keyfiniz yerine gelecek. Yapacağınız işlerde kazançlı olan siz olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün hayata karşı oldukça pozitif olacaksınız. Gün genelinde eğlence ve neşe verici aktivitelerle geçirebilirsiniz.

AKREP: Bugün oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kafanızı karıştırabilecek bazı olaylar yaşayabilir, karar vermekte zorlanabilir. Aşk hayatınızda yaşadığını gerginlikler son buluyor.

YAY: Sorumluluklarınızın farkına varmalısınız. Siz üstüne düşmedikçe işin içinden çıkamayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir.

OĞLAK: Yoğun ve koşuşturmalı iş temponuz devam ederken sağlığınıza özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

KOVA: Bugün aşk konusunda beklemediğiniz tarzda bazı olumlu gelişmeler olabilir. Ailenizde sizinle ilgili konuların çok sık konuşulmasından rahatsız olabilirsiniz.

BALIK: Gergin ve stresli ruh halinizi çevrenize yansıtmaktan vazgeçmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınız yüzünden üzebilirsiniz, kendinizi toparlamanız gereken bir dönem.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.