1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle yeni ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda eğitim almaya başlayabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sorumlu olduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sözleşmeler yapabilirsiniz. Bürokratik konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde işlerinizi dengelemeye çalışabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Özgürleşmek için yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik olarak farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. Uğraştığınız konulara daha ciddiyetle yaklaşacaksınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sabah saatlerinde ortaklı konular sizi biraz endişelendirebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde ticari konular gündeme gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gün içinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yani anlaşmalar gündeme gelebilir. Eğitim hayatınız keyifli geçebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde işlerinizi çok iyi organize etmelisiniz. Otorite olan kişilerle ilişkilerinizi iyi tutmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızın kişisel meseleleriyle ilgilenebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken durumlar meydana gelebilir. İlişkilerinizde bireysel ve özgürlükçü olabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz olaylar yaşanabilir. İşlerinizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ailevi konular daha çok gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Gün içinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde değişim içinde olan konular var. Yaptığınız işlerle ilgili grup çalışması içinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Hareketin ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Eğitimler keyifli geçebilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. İşlerinizde yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin. İşlerinizi sağlamlaştırmak için destek alabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler bugün gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler işlerinizi kolaylaştırabilir. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınızı paylaşabilirsiniz. Teknik konulara çözüm getirebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konulara daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gizli kalan konularla ilgili gündeminiz değişebilir. Bilemediğiniz olaylar yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kendinizi endişelerinize fazla kaptırmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizi sorguladığınız bir günde olabilirsiniz. Bazı konuları dönüştürmeye hazır olabilirsiniz. Teknik konular sizi biraz zorlayabilir. İşlerinizde kontrolü elden bırakmayın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.