1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 10 MİLYON EURO'LUK DÜĞÜN
10 MİLYON EURO'LUK DÜĞÜN

10 MİLYON EURO'LUK DÜĞÜN

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan

A+A-

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Hintli işadamı Lakshmi Mittal, yeğeni Shristi'yi Barcelona kentinde rüya gibi bir dügünle evlendiriyor. Mittal, üç gün sürecek düğün için 10 milyon Euro harcayacak.

ünyanın en zenginlerinden biri olarak bilinen, çelik devi Aceros Mittal firmasının başkanı Lakshmi Mittal'ın 26 yaşındaki yeğeni Shristi'nin düğünü için İspanya'nın Barcelona kentinde büyük bir organizasyon düzenlendi.

Üç gün sürecek etkinliklerin ilk gününde Barcelona'daki Denizcilik Müzesi'ni kiralayan Mittal ailesi, 500 davetliye lazer gösterili, müzikli, danslı akşam yemeği verdi.

İspanyol basını, ''yılın olayı Barcelona'da'' başlığıyla duyurduğu düğünde 10 milyon Euro masraf yapıldığını iddia etti.

Düğün dolayısıyla Mittal ailesinin kaldığı otelde 20 kuaför ve 20 makyaj uzmanı bulundurulduğu, lüks arabaların kiralandığı, Hintli sanatçıların getirildiği ve düğün yemeği menüsünün ünlü İspanyol aşçı Sergi Arola tarafından hazırlandığı belirtildi.

Yarın dünya evine girecek Guiraj Behi-Shristi Mittal çiftinin evlilik törenlerinin, Katalonya Ulusal Sanat Müzesi oval salonunda olacağı ve 6 katlı 60 kiloluk bir düğün pastası kesileceği açıklandı.

Lakshmi Mittal'ın diğer yeğeni Vartika Mittal ise benzer bir törenle 2011 yılında İstanbul'da evlenmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.