1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 10 YIL SONRASI İÇİN YAZMIŞTI AMA...
10 YIL SONRASI İÇİN YAZMIŞTI AMA...

10 YIL SONRASI İÇİN YAZMIŞTI AMA...

Taylor'ın 10 yıl sonra kendine yazdığı mektup açıldı.

A+A-

12 yaşındaki Taylor Smith isimli kız çocuğunun 10 yıl sonra açıp okumak üzere kendine yazdığı mektup, Taylor'ın aniden zatürreden ölmesi üzerine ailesi tarafından bulundu ve internette yayımlandı.

Mary Ellen ve Tim Smith çifti, 5 Ocak'ta kaybettikleri 12 yaşındaki kızları Taylor'ın odasındaki kutuların birinde bir mektup buldu. Üzerinde 'Taylor Smith tarafından 13 Nisan 2013'te açılacak' yazan mektubu bulan anne-baba, zarfı açtıklarında bunun minik kızlarının 10 yıl sonra açıp okumak üzere kendine yazdığı bir mektup olduğunu gördü.

Kızlarının cesur ifadelerinden çok etkilenen anne-baba, mektubu Facebook'tan yayımlamaya karar verdi. İşte mektuptaki satırlar:

"Sevgili Taylor,

Hayat nasıl gidiyor? Son 10 yıl, oldukça basit geçti. Liseden mezun olduysan tebrikler, olmadıysan liseye geri dön ve çabalamaya devam et, o diplomayı al... Kendi başına eve çıktın mı? Üniversitedeysen, hangi alanda eğitim alıyorsun? Ben şu sıralar avukat olmak istiyorum.

Doktor Who hala yayımlanıyor mu? Eğer bittiyse sonu nasıldı? Biraz Doctor Who izlemelisin. Daha sonra kendi özlü sözlerini söyleyebilirsin!

Son zamanlarda Dollywood'a (Tennessee eyalet sınırlarında bulunan bir eğlence parkı) gittin mi? Şu sıralar, son maceralarının adı 'vahşi kartal'. Çok eğlenceli!

Benim bu satırları yazmamın üzerinden 10 yıl geçti. Bu süre içinde iyi ve kötü şeyler oldu, hayat böyle işte, sen de bunu yaşamak zorundasın.

Çocuklarına tablet bilgisayarlardan daha yaşlı olduğumuzu söylemeyi unutma. Bir iPad çizimim bile var, onlara gösterebilirsin."

22852018.jpg

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.