1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün eş sevgili ya da yakınlarınızdan kaynaklanacak problemlerin dışında kalmaya bakın. Sizin sorumluluğunuz dışında kalan olaylarla çok fazla ilgilenmeden hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Siz üzerinize düşeni yapın ve yaşanan gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Koç'lar kendinize haksızlık ediliyormuş düşüncesine kapılarak kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Bekar ve birlikteliği olmayan Koç'lar bugün karşılaşacağınız tanışacağınız biri kalbinizi heyecanla sarabilir.

BOĞA: Yaşamınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bu dönemde eskiyle kıyaslamaları bir kenara bırakmalı ve geleceğinizi olumlu yönde şekillendirecek düşüncelerinizi netleştirmelisiniz. Kendi içinizde inandıklarınızla gerçek hayatta yaşadıklarınız arasındaki farklılıklar zihninizi fazlasıyla meşgul ediyor olabilir. Bugün kendinize zaman ayırarak ruhsal enerjinizi yükseltin. Özel yaşamınızda sevgiye aşka olan özleminiz sizi bu alanda da yeni arayışların içine sokabilir.

İKİZLER: Bugün kalbinizden geçen dilekleriniz gerçekleşebilir insanlarla ilişkileriniz oldukça uyumlu ve cana yakındır. Bu güzel enerji sadece iş hayatınızda değil özel hayatınızda da etkili olacaktır. Hayatınızda biri yoksa o özel insanla tanışabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konular ise, Yaşamınızda ise size aniden yaklaşan samimiyet kurmak isteyen insanlar olmalı. Bu tarz yaklaşımlara şüpheyle bakmalı ve mesafeli davranmalısınız.

YENGEÇ: Hayatınızın her alanında kazandığınız deneyimleri aynı olayları bir daha yaşamamak adına kullanmalısınız. Uzun yıllara dayanan bir dostunuzun özel yaşamınızdaki konularla ilgili görüşlerine saygı duymalı ve kendi içinizde değerlendirmelisiniz. Yaşamınızda ki insanlara hak ettiklerinden fazla fedakarlık yaptığınızda neler olacağını geçmiş deneyimlerinizden biliyorsunuz. Hiçbir eğriyi siz düzeltemezsiniz!!!

ASLAN: Gökyüzü bugün özel yaşamınıza dikkat çekmekte… Özel hayatınızda duygusal paylaşımların yoğun olacağı hoş bir gün sizleri karşılamakta. Birlikte olduğunuz insanın tüm sevgisini size yöneltmesi ilişkinizde var olan problemleri tamamen ortadan kaldıracaktır. Beraberliği olmayan Aslan'lar bugün karşı cinsin ilgisi sizi rahatsız edici boyutlarda olabilir tepki vermek yerine karşınızda ki insanı tanımaya çalışmanız sizler için daha iyi sonuçlar getirecektir.

BAŞAK: Bugün kendinizi yaşamınızın her alanında engellenmiş gibi hissedecek ve olumlu olayların bile arkasında farklı bir şey arayacaksınız. Aşırı şüpheci ve gergin halleriniz ilişkileriniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Dikkatli davranın yaşamda bazen istemediğimiz olayları çeşitli vesileler aracılığı ile yaşasak ta, Bu bizim hayata kendimize olan güvenimizi engellemeli zorlukların üstesinden gelmeyi başarmalı ve güvensiz bir yaşam sürdürmenin mümkün olmadığını zihnimize yerleştirmeliyiz. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgilinizin işiyle ilgili problemlere birlikte çözüm önerileri üretebileceksiniz.

TERAZİ: Gökyüzü sizleri yakın çevrenizde yaşanan olaylarla uyandırıyor adeta. Gerçekleri görmeli ve sizi engelleyen ve artık yaşamınıza huzursuzluk veren insanlarla ilişkilerinizi bitirmelisiniz. Sizler için yenilik zamanı hayatınızın her alanında gerçekleşecek gelişmeler tamamen yeni olacak. Özel yaşamınızda bugün özverili davranmalı birlikte olduğunuz insanın gönlünü rahatlatmaya çalışmalısınız. Aşk hayatınızda kendinizi dünyanın merkezi olarak görmemelisiniz. Bu enerjiyi, olumlu bir şekilde kullanmanın yolu, ilişkiniz olsun veya olmasın, bencil düşünmemek olmamalıdır.

AKREP: Bugün yakın çevrenizi ilgilendiren konuların getirdiği stresli konularla karşılaşabilirsiniz. Yaşanan tablo karşısında nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Duygularınızla mantığınız arasında sıkışıp kaldığınızı düşünebilirsiniz. Yakınlarınızın İş ve özel yaşamınızda size karşı gösterdikleri ilgisiz ve iğneleyici tavırları duygusal olarak zorlayacaktır sizleri. Duygusal olarak kendinizi kurban gibi hissetmek yerine gerçekleri kabul ederek hakkınızı savunmanız ve bu insanlara karşı kesin tavrınızı koymanız kendiniz için yapacağınız en doğru davranış olacaktır.

YAY: Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Yay'lar; Bugün gelişen olaylar sonra pişman olabileceğiniz ani kararlar alıp üzülmenize sebep olabilir. İlişkinizle ilgili bir konuda acil karar vermeden önce, bunun çıkarlarınıza ne kadar uygun olduğunu iyi araştırmalısınız. Bugünün sizler için şifresi isteklerinizi mantıklı bir şekilde çözümlemek ve acele kararlardan uzak durmaktır.

OĞLAK: Bugün yoğun geçen bir haftadan sonra aşırı yorgunluğa dikkat etmelisiniz ruhsal ve bedensel olarak kendinizi dinlendirmelisiniz ki, Yoğun temponuza daha sağlıklı bir şekilde ayak uydurabilesiniz. Aile bireylerinden birine içten içe olan kırgınlığınız sizi duygusal davranmaya itebilir; Kendinize haksızlık yapıldığı düşüncesiyle geriye çekilip uzak durmayı yeğlemek yerine açıkça kırgınlığınızı ifade etmelisiniz. Duygularınızı kendi içinizde biriktirmeniz olmadık meselelerde şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir.

KOVA: Gökyüzü bugün aşk hayatınızda tartışmalardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın gereksiz kıskançlıkları ve buna bağlı suçlamalarıyla dengeniz bozulabilir. Tartışma içine girmeden sakinleşmeyi bekleyin ve sizi gereksiz suçlamalarla huzursuz etmemesi ve ilişkinizde güven duygusunun zedelendiği anda neler olabileceği yönünde düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin.

BALIK: Bugün yakın çevrenizde ki insanlara karşı duyarlı tavrınızla herkesin sevgi ve takdirini kazanabilirsiniz. Yapılması zor olan konularda bile bu asil tavrınızla işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Emin olun davranışlarınızla örnek teşkil edeceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise sezgilerinize iç sesinize güvenerek hareket etmelisiniz. Aklınız detaylara takılıp kalmanızı sezgileriniz bunu yapmamanızı söylüyorsa ikinci şıkkı tercih ederek hareket etmelisiniz. Aşkla beslenen bir ruh yaşamın her alanında çok daha başarılı olacaktır bunu unutmayın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.