1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ

Öğleye doğru eşinizle hayatın tadını çıkardığınızı hissedebilirsiniz. Tüm ilişkilerde gerginliklere karşı akşam saatlerinde dikkatli olmalı. 

BOĞA

Sağlığınız ile ilgili  denge arzusu ile sabah saatleri gergin geçse de öğleye doğru ailenizle birlikte keyif yapabilirsiniz. Akşam saatlerine dikkat.

İKİZLER

Sanat ve yaratıcılık ile hayattan keyif alma arzusuyla başladığınız güne arkadaşlarınızla spontane kısa seyahatler ile devam edebilirsiniz. 

YENGEÇ

Aile içi ilişkilerin önem taşıyacağı güne başlarken ve bitirirken gerginliklerden uzak durmalısınız.Sanatsal bir obje alışverişine çıkabilirsiniz.  

ASLAN

Güne başlarken estetik ve sanatsal konular ön plana çıkarken, kardeşlerinizle birlikte keyifli bir program yapabilirsiniz.

BAŞAK

Finansal konularda denge ve huzur arayışı içinde olacağınız bugünde gelir dışı kaynaklar ile ilgili gerginlikle başlayabilirsiniz.

TERAZİ

Sezgilerinizin kuvvetli olacağı bugünde eşinizle spor aktiviteleri ile geçirmeniz faydalı olabilir. Arkadaşlarla keyifli bir öğleye geçiş yapabilirsiniz. 

AKREP

İlişkilerde huzur arayışında olacağınız bugünde sabah saatlerinde günlük işler ve koşuşturmacalar içinde olabilirsiniz. Güzel bir haber alabilirsiniz.

YAY

Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizde denge ve uyumun nem taşıyacağı bir gün olacak. Bugün doğru fırsatı yakalayabilirsiniz. 

OĞLAK

Kariyer ilişkilerinizde denge ve harmoniyi yakalamayı arzu edebilirsiniz. Evinizde işlerinizi toparlamak için koşacağınız bir sabah olabilir.

KOVA

Sosyal medya ya da uluslararası ilişkilerde uyumun önemli olacağı bugünde ikili ilişkilerde şansınızı çevrenizi genişletmek için kullanabilirsiniz. 

BALIK

Mistik ve ruhsal konulara yakınlık; ortak gelirler konusunda ilişkilerde denge ve uyum ile işyerinizde genişleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.