1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 117 yıllık sığır etini yedi
117 yıllık sığır etini yedi

117 yıllık sığır etini yedi

117 yıllık sığır etini yedi

A+A-

Steve1989MREInfo adlı YouTuber, yeni videosunda II. Boer Savaşı'ndan kalma 117 yıllık sığır etini yedi. Steve daha önce 1861-1865 yılları arasında gerçekleşen Amerikan iç savaşından kalma bisküvileri de test etmişti

Steve1989MREInfo adlı YouTuber da eski Ordu yemeklerini yerken videolar çekiyor.

En son videosunda Steve, 1902'de sona eren İkinci Boer Savaşı sırasında İngiliz askerlerine verilen küçük bir teneke kutuyu ele geçirmeyi başardı. Kalori ve karbonhidrat dağıtmak üzere tasarlanan kutu, tozla doluydu. Bu toz haline getirilmiş, pişirilmiş ya da kurutulmuş ve daha sonra orijinal protein olarak düşünülebilecek şekilde sıkıştırılmış bir sığır eti.

Zirvedeki tazeliğinde, kuşkusuz askerler için ihtiyaç duyulan besinleri almanın en iyi yolu oldu. Bu yüzden paketlendikten 117 yıl sonra yemek kabus olabilir.

117 yaşındaki bir organik et konservesi Steve için ilk örnek değil. Steve daha önce de 1861-1865 yılları arasında gerçekleşen Amerikan iç savaşından kalma bisküvileri test etmişti.

Teneke ayrıca, sığır etini hazırlamak için alternatif talimatlar da içeriyordu. Steve de bu yaklaşımı denedi. Ancak o kadar da iştah açıcı bulmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.